bus auto fiets
Menu

Denk met ons mee!

De eerste goed bezochte participatiedagen vonden 7 & 8 maart 2022 plaats in het Goffertstadion. De vele geïnteresseerde bezoekers konden op diverse themapanelen – die je hieronder kunt bekijken – hun ideeën en suggesties kwijt.

Resultaten participatiedagen

De afgelopen periode hebben we alle input die is opgehaald tijdens de eerste participatiebijeenkomsten in het Goffertstadion gebundeld en verwerkt. Bezoekers konden hun ideeën, suggesties en aandachtspunten kwijt op verschillende themapanelen: van Wonen, Supporters & Voorzieningen, Duurzaamheid & Klimaatbestendig tot Mobiliteit.

In totaal hebben we ruim 300 geïnteresseerden mogen verwelkomen en zijn er bijna 900 post-it notes met input geplakt. De uitkomsten hebben we samengevoegd en samengevat. Via de button hieronder kun je de algemene samenvatting bekijken en zie je per thema wat de belangrijkste uitkomsten zijn.

Themapanelen Ons Nest

Klik hieronder om de themapanelen van Ons Nest te bekijken. Hierop lichten we onder meer de noodzaak toe van een vernieuwd Goffertstadion, lees je over het maatschappelijk belang van N.E.C. en worden de 3 mogelijke woonscenario’s toegelicht om huurappartementen toe te voegen aan het stadion.

Wil jij meedenken?

Met Ons Nest spelen we in op de behoeften en wensen van alle belanghebbenden, zodat het gebied straks echt iets toevoegt aan de omgeving. Daarom mag iedereen meedenken: omwonenden, woningzoekenden, inwoners van Nijmegen, ondernemers, organisaties, frisdenkers en criticasters, jong en oud. Alle inbreng en ideeën worden op prijs gesteld. Via deze website en de nieuwsbrief van Ons Nest houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen omtrent Ons Nest.

Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe

Update

Wil jij op de hoogte blijven?

Wil jij op de hoogte blijven?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Ons Nest. Je ontvangt dan het laatste nieuws direct in je mailbox.

Inschrijven nieuwsbrief