bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Resultaten participatie Ons Nest

26 juli 2022

De afgelopen periode hebben we alle input verzameld en verwerkt die is opgehaald tijdens de eerste participatiebijeenkomsten in het Goffertstadion.

Hieronder lees je meer over de resultaten en de planning voor de komende periode. 

Veel betrokkenheid en ideeën
Tijdens de participatiebijeenkomsten konden de bezoekers hun ideeën en aandachtspunten kwijt op verschillende themapanelen: van Wonen, Supporters & Voorzieningen, Duurzaamheid & Klimaatbestendig tot Mobiliteit. In totaal:

  • Hebben we ruim 300 geïnteresseerden mogen verwelkomen tijdens de participatiedagen;
  • Zijn er bijna 900 post-it notes met input geplakt;
  • Werden de meeste reacties gegeven op de thema’s Wonen (261), Supporters & Voorzieningen (201) en Mobiliteit (155).

Dit zijn de resultaten
We willen alle bezoekers nogmaals hartelijk bedanken voor de betrokkenheid en het meedenken. De uitkomsten hebben we gebundeld en samengevat. Via de button hieronder kun je de algemene samenvatting bekijken en zie je per thema wat de belangrijkste uitkomsten zijn.

Bekijk de resultaten


Impressie eerste participatiemoment Ons Nest

Vervolg en planning
Bij het volgende participatiemoment (de verwachting is einde van dit jaar) laten we zien hoe de opgehaalde input is meegenomen in een vervolgontwerp. Door de complexiteit van de ontwikkeling - en daarmee soms tegenstrijdige ideeën en suggesties - kan niet alle input worden meegenomen in de plannen. Bij alle opmerkingen die zijn geplaatst door 5% of meer van de bezoekers van de participatiebijeenkomsten zullen we gemotiveerd aangeven waarom ze wel of niet zijn meegenomen.

Zodra er meer informatie bekend is over het volgende participatiemoment laten we dit via deze website en de nieuwsbrief weten.

Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe